23. aug
KOMMER: Tora Augestad kommer til Hamar i januar.
 
Tora Augestad og Frida Ånnevik til kulturhuset
Se hva Hamar kulturhus har å by på i vinter og vår.

Publisert: 16.des.2014 11:09
Oppdatert: 16.des.2014 12:35

Frida Ånnevik og In the Country er blant headlinerne i Hamar kulturhus i vår, sammen med Tora Augestad og Music for a while. Pluss Kringkastingsorkesteret og Det norske kammerorkester. I dag ble vårprogrammet lansert.

Spellemannsnominert 

Frida og In the Country ble tidligere denne uka nominert til Spellemannprisen. Til kulturhuset kommer de 24. januar med sin musikk til tekster av Hans Børli. Og det ligger an til å bli et av vårens høydepunkt i Flagstad-salen.

Et annet høydepunkt blir konserten med Tora Augestad og ensemblet Music For a While, i samme sal 16. januar. Deres nye plate «Canticles of Winter» rommer nettopp vintermusikk, og har fått strålende mottakelse.

Kulturhusprogrammet inneholder  over 60 innslag i vår, og er bredt sammmensatt, men med klar vekt på det lokale og regionale. Blant store lokale opplegg i vår er Damenes Aftens Abba-oppsetting fra 28. til 31. mai.

"Torsdagslive"

Men også det klassiske programmet er sterkt. 26. mars kommer Kringkastingsorkesteret tilbake til kulturhuset, også denne gangen i serien «Torsdagslive», der konserten direktesendes på radio. Et annet klassisk innslag er konserten med Det norske kammerorkester 22. april. Det var de som hadde den første konserten i kulturhuset, til og med før den offisielle åpningen, og nå vender de tilbake.

«Hamar midt i væla» er en annen ny serie som startes opp, der verdensartister trekkes til Hamar. 20. mars kommer gruppa Herencia de Timbiqui fra Colombia til Flagstad-salen, med elleve mann på scenen og garantert hete rytmer. I samme serie kommer verdensmusikeren Javid Asfari Rad fra Iran til kulturhuset 15. april.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke