25. aug
SLUTTER: Tore Halvorsen (69) går segi Ole Ivars, men skal fortsatt stå på scenen. Her fra bandets 50-års-jubileum i Vikingskipet. Foto: Stian Drake
 
Tore (69) gir seg i Ole Ivars - men skal fortsatt stå på scenen
Tore Halvorsen (69), i Ole Ivars i tretti år, gir seg som bandets vokalist. – Jeg har blitt litt lei, sier Halvorsen til Hamar Arbeiderblad. 33-åring fra Moelv overtar.

Publisert: 05.nov.2018 16:44
Oppdatert: 05.nov.2018 16:58

- Jeg føler at jeg ikke har noe mer å gi i Ole Ivars. Jeg har gått trøtt på lange reiser, og jeg har lyst til å disponere tiden min sjøl, sier Tore Halvorsen – som legger til at han fortsatt kommer til å stå på scenen.


Soloalbum?

- Jeg kommer til å fortsette å spille, og jeg har mange baller i lufta – og jeg har drømmer og visjoner. Jeg har lyst til å lage ei soloplate, men det  betyr ikke at jeg satser på ei stor solokarriere, altså. Jeg har lyst til å gjøre noe annet. Når man er blitt så gammel som meg og har lyst til å gjøre noe annet, så må det gjøres nå, sier Halvorsen – og legger til at han allerede har mye å gjøre som artist; med kalenderen fylt opp av jobber på eldresenter, pensjonisttreff og institusjoner.

Tre jobber

Han har tre jobber igjen som vokalist for bandet som neste år fyller 55 år; det er i Letohallen 17. november, Musikkflekken i Sandvika 24. november og den aller siste jobben er i Råholt kirke 10. desember.

 

Ny mann i front for Ole Ivars er Espen Hagen Olsen (33), fra Moelv, som tidligere har gjort jobben som vikar for Halvorsen.

 

Tore Halvorsen sier til Hamar Arbeiderblad at det er vemodig å slutte i bandet, men at han er glad for at det skjer helt uten dramatikk.

- Det er vemodig, men jeg er glad vi ikke skilles som uvenner, sier Tore Halvorsen.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke