5. des
LESESTOFF: Direktør i Hedmark Trafikk, Arne Fredheim, slår i hjel tiden med Jo Nesbø.
FOTO: KRISTIAN EINANG
 
Trafikkdirektøren overnattet i busskuret
Direktør i Hedmark Trafikk, Arne Fredheim, var så imponert over innredningen i busskuret at han bestemte seg for å tilbringe natten i det ny-møblerte venteværelset.

Publisert: 20.jun.2015 03.29
Oppdatert: 20.jun.2015 14.37

HA møter Arne Fredheim i 03.00-tiden natt til lørdag, og han kan melde om en rolig natt med få forbipasserende gjester. 

- Det har vært en stille natt, men heldigvis har jeg mer enn nok lesestoff, sier Fredheim om sitt nye krypinn. Direktøren i Hedmark Trafikk forteller at han reagerte med store mengder positivitet da han så bildene fra Vangsvegen fredag morgen.

- Dette er veldig gjennomført og veldig imøtekommende. Jeg har dessverre ingen sovepose med meg, men de har lagt igjen et pledd som jeg kan varme meg med.

- Her har de rett og slett tenkt på det aller meste, sier Fredheim. 

Natt til fredag var det nemlig noen som bestemte seg for å pynte opp busskuret med gardiner, lenestol, bord, teppe og bøker. Akkurat hvem er fremdeles et mysterium, og Fredheim forteller at han er veldig spent på hvem som står bak stuntet. 

- Jeg har veldig lyst til å møte de som står bak dekoreringen, og det derfor jeg har bestemt meg for å tilbringe natten i busskuret. Her er det noen som har gjennomført en utrolig kul idé, og jeg er veldig spent på å høre hva som er motivasjonen bak alt dette, sier han. 

Fredheim er overbevist om at han slettes ikke er alene om å sette pris på den originale dekoreringen.

- Nå har dette stått i omtrent et døgn, og så langt er det ingen som har ødelagt eller tullet med busskuret. Jeg er spent på å se hvor lenge dette blir stående, sier han. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
ROLIG NATT: HA møter Fredheim like før klokken 03.00, og direktøren kan melde om en rolig natt.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke