24. aug
DETEKTIVER: Nå blir «Trio» spillefilm Her er heltene i TV-serien «Trio – Odins gull»: Simen, Nora og Lars. Foto: Nordicstories/Fabelaktiv
 
«Trio» blir film
Tredje runde i TV-serien «Trio» sendes i vår, serien er igjen nominert til amerikanske «KidScreen Awards» – og nå lages det spillefilm.

Publisert: 09.feb.2016 13:01
Oppdatert: 09.feb.2016 13:00

Norsk filminstitutt (NFI) har akkurat lagt seks millioner kroner på bordet for at «Trio» skal bli spillefilm. Budsjettet for filmen er i underkant av tjue millioner.

Bak TV-serien står Fabelaktiv og Nordic Stories. Det er laget tre runder, for NRK Super; «Trio – Odins gull», «Trio – Cybergullet» – og «Trio – Keplerdiamantene», den siste sendes nå i vår.

Filmen har navnet «Trio – Jakten på Olavsskrinet», og det handler om en spenningsfylt actionhistorie der det jaktes på Olav den Helliges skrin.

Manusforfattere er Trond Morten K. Venaasen og Morten Hovland. Regissør er Margret Bergheim. Produksjonsselskap for filmen er Nordicstories AS. Bergheim har jobbet som regissør siden slutten på nittitallet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke