22. aug
Veteraner: Kim Wilson (Vokal, munnspill), Johnny Moeller (Gitar), Mike Keller (Gitar), Randy Bermudes (Bass) og Jay Moeller (Trommer) sørget for god stemning utover lørdagskvelden.
 
Trivelig blålørdag
Det ble et legendarisk bluesbesøk da The Fabulous Thunderbirds gjestet Gregers.

Publisert: 14.okt.2013 04:13
Oppdatert: -

Lørdag kveld fikk Hamar et hyggelig besøk av de amerikanske karene i The Fabulous Thunderbirds da de sørget for vaskekte americanamusikk fra scenen på Gregers. Bandet startet opp som et bluesrockband i 1974, og i dag er det kun Kim Wilson som er igjen fra originalbesetningen. The Fabulous Thunderbirds kan dermed feire 40-årsjubileum til neste år, men kvaliteten er fremdeles skyhøy selv om et par av medlemmene har begynt å dra på årene. De amerikanske veteranene leverte et bunnsolid show. Med Kim Wilson i spissen fikk publikum servert herlig blues-rock, og Wilson demonstrerte at han like gjerne kunne holdt en konsert alene med sitt munnspill.

150 i salen

Gregers var ikke akkurat fylt til randen av folk, men det var allikevel en god del mennesker som hadde tatt turen. Rundt 150 var til stede da det amerikanske bandet ankom scenen, og det må sies å være helt greit selv om man aller helst skulle sett at amerikanerne ble møtt av en stappfull sal. The Fabulous Thunderbirds leverte uansett varene med et sett som varte i to snaue timer.
De var ikke spesielt pratsomme mellom låtene, men det var tydelig at de amerikanske legendene koste seg på scenen. Spillegleden smittet seg gradvis over på de frammøtte publikummerne, og selv om stemningen ikke akkurat sto i taket til å begynne med, tok det seg litt opp etter hvert.

Labre hamarsinger

Etter konserten var det mange svære glis å spore i konsertlokalet, og det var tydelig at de frammøtte satt stor pris på lørdagsunderholdningen. Det var allikevel flere som påpekte hamarsingenes småskuffende innsats fra salen da de skulle vurdere kveldens konsert. Glenn H. Gran og Maren J. Haugerud var blant dem som syntes at publikummerne kunne gitt litt mer lyd fra seg.
- Bandet gjorde jobben sin, men det blir allikevel litt stusslig stemning her ettersom publikummerne ikke gir noe særlig tilbake, sier Gran like etter konserten. Maren J. Haugerud sier seg helt enig i akkurat det.
- Det pleier ikke akkurat å ta helt av her, sier Haugerud. Det er allikevel ikke lenge til hamarsingene får mulighet til å revansjere seg. Torsdag kommer nemlig de britiske pionerene i Fairport Convention til den samme scenen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke