21. aug
 
Hamarrevyen tror på 1.000 solgte billetter
– Hvis vi selger 1.000 billetter til de fem forestillingene med Hamarrevyen, vil vi være veldig happy, sier Bjarte Ytre-Arne.

Publisert: 31.okt.2018 21:32
Oppdatert: 31.okt.2018 21:37

I to år har ildsjelene bak Hamarrevyen jobbet fram mot premièren. Onsdag kveld var alt klart til å åpne dørene for årets premierepublikum i Hamar Teater.

Da hadde det foreløpige billettsalget kommet opp i 700, ifølge Bjarte Ytre-Arne.

Til sammen er det rom for 303 publikummere pr. forestilling i Hamar Teater. I tillegg, hvis det blir skikkelig pågang, har Hamar Teater anledning til å selge 50 billetter pr. forestilling i trappene, opplyser Hamar Teaters daglige leder Inga Live Kippersund.

– Så langt har det vært kjempebra forhåndssalg, sier hun, spesielt med tanke på at det er en helt ny forestilling, Og jeg tror mange sitter på gjerdet og venter på de første reaksjonene før de kjøper, sier Inga Live Kippersund.

– Blant det som er spesielt ved denne revyen, er jo at den er gjennomkomponert med ny musikk.

håper på mer

– Det er god stemning og stor dugnadsånd blant oss som driver med det, sier Bjarte Ytre-Arne.

Samtidig er det spørsmål om årets Hamarrevy er starten på en ny tradisjon i Hamar.

– Det er i hvert fall ingen mangel på saker vi kan ta opp, sier Bjarte Ytre-Arne.

– Men vi har jo brukt to år på å jobbe fram revyen. Så ennå har vi ikke avgjort om revyen skal bli et årlig arrangement, eller kanskje det blir annethvert år.

– Vi i Hamar Teater håper jo det skal være mulig å stable en ny revy på beina igjen neste høst, sier Inga Live Kippersund.

– At det blir noe folkelig utpå høsten om et år, enten det blir Hamarrevy eller ikke, ønsker vi i hvert fall å bidra til, sier hun.

Onsdag kveld legger HA ut anmeldelsen av revyen. Følg med!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke