25. aug
 
Tror på spøkelser
- Jeg tror ikke på spøkelser, jeg vet at de finnes, sier programleder for Åndenes makt, Tom Strømnæss.  

Publisert: 23.nov.2013 08:08
Oppdatert: -

Den sindige 58-åringen, født og oppvokst i Hamar, mener at den enorme mengden med dokumentasjon som er samlet inn gjennom Åndenes makt, beviser at disse fysiske og kompliserte fenomenene - som det ikke ligger noen naturlig forklaring bak - er reelle.
I hele ti år har redaksjonen dokumentert intrikate prosesser som er fysisk fullstendig uforklarlige, men som har skjedd.

Selv har han aldri sett et gjenferd, men han har vært vitne til hendelser som har feid all tvil til side, og disse kan du lese mer om i dagens reportasje i HA Lørdag.
Den niende sesongen er nå under innspilling, og HA ble med da Strømnæss besøkte Hanne (45) og Marius Jess Wold (48) som bor i et tilsynelatende vanlig hus ved Gardermoen. Etter flere år med forstyrrende og uforklarlige hendelser, håper de nå å bli kvitt plageåndene.

Åndenes makt har vært TVNorges mest populære program de tre siste årene med en halv million seere. Spøkelser er blitt stuerent, og denne sesongen har programmet hatt flere seere enn både Skal vi danse og Jakten på kjærligheten.

- Hånlatteren har stilnet, sier Strømnæss.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke