22. aug
UHØRT: Så langt har nesten 1.500 mennesker stemt på sin favoritt. Gjør det du også! Gå inn på www.h-a.no/uhørt for å høre og se de 9 deltagerne i HAs og Hamar Kulturhus Uhørt-mønstring.
Foto: Trond Lillebo
 
Tusenvis av seere
På tre uker har musikkvideoene med Uhørt-kandidatene på HATV blitt sett nesten 5000 ganger.

Publisert: 26.okt.2015 11:29
Oppdatert: 31.okt.2015 08:22

De siste ukene har de ni bandene og artistene i musikkmønstringen Uhørt blitt presentert i papiravisen og på H-A.no.

– Så langt har vi hatt nesten 4000 unike brukere som har sett på videoene. De har 5000 klikk totalt, sier Anne Ekornholmen, utviklingsredaktør i HA, og oppfordrer alle musikkinteresserte til å utforske bidragene til de unge musikerne.

– Mange har kanskje bare sett en eller to av dem. Det er ni flotte band og artister som alle fortjener oppmerksomhet.

- Veldig jevne stemmer

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på Uhørt-prosjektet, både fra deltakerne og fra folk som går inn og ser videoene, sier Trond Lillebo, prosjektleder for HATV.

– Vi ser at det er veldig jevnt i avstemmingen, så nå håper vi bandene mobiliserer sine nettverk sånn at mange går inn og stemmer. Og ikke minst bør folk flest ta en kikk på alle videoene og stemme på sin favoritt nå i innspurten fram mot fristen 6. november, sier Lillebo.

– 1200 stemmer er kommet inn så langt, enten via nettsida eller SMS. Vi er godt fornøyd med oppslutningen så langt, men vi vil holde på spenningen og kommer ikke til å røpe noe foreløpig om hvem som leder avstemmingen, sier Ekornholmen.

Du kan vinne konserbilletter

Det er ingen ringere enn bandet Turboneger som spiller sammen med vinnerne på Uhørt-konserten fredag 20. november, som arrangeres i samarbeid med Hamar kulturhus og Hamar Arbeiderblad.

– Blant dem som stemmer, trekker vi ut tre som hver vinner to billetter til konserten med Turboneger, sier Ekornholmen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke