17. aug
SLIPPKONSERT: Trond Svendsen og Tuxedo hadde slippkonsert i Hamar kulturhus fredag i forrige uke.Foto: Trond Lillebo
 
Tuxedo på Kønnband
Trond Svendsen og Tuxedo skal spille på Kønnband i Stange 19. august.

Publisert: 18.mai.2017 21:23
Oppdatert: 18.mai.2017 21:47

Mesteparten av Kønnband-programmet er nå lagt, forteller Espen Røhne i bookingselskapet Venues. På lørdagen står fra før Ingrid Olava og Melissa Horn på programmet. Her kommer Trond Svendsen og Tuxedo nå inn i tillegg.

– De har nettopp utgitt ei bra plate og har med seg en god bølge for tida. Vi må jo plukke det som er i vinden, og det er Svendsen og Tuxedo akkurat nå, sier Røhne.

– Ekstra morsomt er det også når det er noen herfra som virkelig gjør det bra. Og det kan nok komme ennå noen flere lokale inn etter hvert, sier han. Kønnband er i år slått sammen med Stangedagene, men det er lørdag 19. og 20. august som konsertene inne på biblioteket finner sted. Det er rom for i overkant av 500 publikummere, og ennå er ingenting utsolgt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke