22. aug
 
Ulf Lundell gjester Hamar Music Festival
Den svenske artisten krever å få spille i minst to timer under sommerens musikkfestival i Strandgateparken.

Publisert: 15.jan.2013 13:25
Oppdatert: -

Tirsdag ettermiddag opplyser Hamar Music Festival at Ulf Lundell blir et av sommerens store trekkplastre.

- Det er med stolthet og stor glede vi nå kan presentere en av de artistene som skal spille i Strandgateparken fredag 21. juni. Etter en fantastisk høst med utsolgte konserter og et nytt album, "Rent förbannat", har Ulf Lundell bestemt seg for å dra på turné i sommer, og Hamar er en av få plasser i Norge som får besøk av den kritikerroste artisten, skriver Thor Birkeland Hansen i en pressemelding.

Ulf Lundell er mest kjent for sangen «Öppna landskap», også kalt Sveriges alternative nasjonalsang, samt «Oh la la (Jag vill ha dig)», «Stackars Jack» og «Chans».

To timer pluss
- Vi gleder oss stort til denne festivalkonserten og over at vi endelig har klart å få ham til Hamar. Ulf Lundell drar ikke på tur for å hvile seg, og er den første artisten i vår historie som krever minimum to timer spilletid. Mange mener at Ulf Lundell er Nordens mest omtalte, omdiskuterte og kanskje kontroversielle artist. Ulf Lundell, eller Uffe blant venner, er en levende legende som ikke er kjent for å gå stille i dørene, skriver Hansen.

Hamar Music Festival (HMF) arrangeres 20.-23. juni 2013. Festivalen har utviklet seg til å bli den største musikkfestivalen i Innlandet, og målet er å trekke flest mulige til Hamar og tilby positive musikalske opplevelser. Festivalen har de senere årene solgt opp mot 10.000 billetter og hatt 15-18.000 besøkende.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke