19. aug
Honeytraps
 
Ung arrangør - unge band
En ny og ung kulturarrangør er i startfasen på Hedmarken. Fredag arrangerer de sin første konsert, med poprockbandene New Brian og Honeytraps på Hamar Teater.

Publisert: 31.jan.2012 18:59
Oppdatert: -

Utgspkt kaller de seg. Legger en til diverse vokaler og litt til, blir det Utgangspunkt.
Bak navnet skjuler det seg en gruppe unge kulturinteresserte folk med Johanne Margrethe Kippersund Nesdal i spissen. Med seg har hun Øyvind Strømstad, Knut Kippersund Nesdal, Camilla Bakke Martinussen, Jonas Jeremiassen Tomter og Emma Frydenlund Skåret.
– Vi savner et bredt og mer alternativt konsert/kultur-tilbud også for de under 20 i Hamar-området, både de som ønsker å prøve seg på scenen og dem som ønsker å se på. Derfor vil vi etterstrebe å lage inkluderende arrangementer uten aldersgrenser, sier Johanne.
Den nye arrangøren tar sikte på å skape «en utøvingsarena for unge, lokale kunstnere i alle mulige sjangere, fra visuell kunst via nyskrevet teater til popmusikk», som Johanne Kippersund Nesdal sier.

Gutta i New Brian kjenner vi litt fra før. I fjor var de å se på Hamar i anledning AnJazz, og en egen konsert på Hydranten. Snart utgir de også sin første EP.
Honeytraps er for tida på en ambisiøs norgesturné. Planen er å spille Norges 30 største byer før 1. juni 2012. Fredag 3. februar er det Norges 23. største by, Hamar, som står for tur.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke