26. aug
Donkeyboy: Drammensbandet Donkeyboy leverte et herlig show med imponerende lyd og lys.
 
Ungdommens åpning
De voksne har allerede fått sin bit av kaken. Lørdag var det Hamar-ungdommen sin tur til å feire åpningen av det nye kulturhuset.

Publisert: 15.mar.2014 22:29
Oppdatert: -

Etter en liten ommøblering var Kirsten Flagstad salen klargjort til å ta imot byens ungdommer, og det var mange som tok turen for å være med på festen.

Imponert ungdom

Arrangørene anslår at det var mellom 300- 400 unge og voksne under lørdagens konserter, og ungdommene var samstemt da de skulle beskrive sitt førsteinntrykk av kulturhuset.
- Her er det kjempefint. sier Zandra Johannesen (15). Hun var på plass sammen med en liten venninnegjeng, og alle var enige om at kulturhuset vil bli en stor berikelse for byen.
- De nye kinosalene er flotte, og den nye restauranten ser veldig bra ut. Jeg nok kommer til å bruke kulturhuset mye i framtiden, konkluderer Sina Forfang (14).

Lang konsertkveld

Det var hamarsingen Lille Lillebo (27) som innledet konsertkvelden i Kirsten Flagstad salen. Nina «Lille» Lillebo var nemlig den heldige vinneren av talentkonkurransen som ble arrangert i forkant av åpningen, og premien var blant annet muligheten til å stå på scenen i Kirsten Flagstad salen foran et stort publikum.
Litt senere på kvelden var det damene i Frk. Fryd som skulle stå for underholdningen. Stavangerbandet er meget erfarne på scenen i tross for sin unge alder, og etter en rekke konserter i løpet av de siste årene er de nå i ferd med å erobre landet med sin aggressive rock. Lørdag fikk de vise seg fram på den splitter nye scenen i kulturhuset, men det var nok kveldens siste band som det sto høyest forventninger til.

Ga mersmak

Det var nemlig drammenserne i Donkeyboy som var arrangementets hovedattraksjon, og de fikk virkelig vist fram hva det nye konsertlokalet er godt for. Ungdommene var imponert over konsertforholdene, og de var klare på at dette vil man ha mer av.
- Det finnes nesten ikke konserttilbud for ungdommene i denne byen, men jeg håper virkelig dette kulturhuset sørger for at det blir en endring på akkurat det, sier Martine Børresen (14).
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke