22. aug
POPULÆRE: Arif (til venstre) og Unge Ferrari avbildet under P3 Gull i november. FOTO: NTB scanpix
 
Unge Ferrari og Arif til Slottsfjell
21. juli entrer Hamar-artisten Kongescenen i Tønsberg.

Publisert: 18.des.2017 10:17
Oppdatert: 18.des.2017 10:27

I en pressemelding bekrefter Slottsfjell-festivalen at Unge Ferrari og Arif er blant artistene som skal opptre sommeren 2018.

Lørdag 21. juli spiller de to på Kongescenen i Vestfold-byen.

Arrangørene skriver blant annet følgende:

– Han har fått kritikerne til å juble, bygget seg opp en trofast fanskare og han har endelig fått oss til å forstå at nordmenn kan skape R&B-magi i verdensklasse. Unge Ferrari kom nærmest ut fra intet med debutalbumet «Til Mine Venner» i 2015, og plata ble beskrevet som imponerende, ektefølt, fengende og sterkt. Siden kom nominasjoner til Spellemannpriser og P3 Gull.

– Unge Ferrari fulgte opp med EP-en «Hva er vi nå //H.E.V.N.» (2016) og «Romeo Må Dø» i 2017. Høydepunktet i karrieren så langt var da Unge Ferrari solgte ut Oslo Spektrum og lagde et show av de sjeldne, med sin partner in crime Arif 1. desember i år. Applausen har så vidt stilnet, men vi gleder oss allerede stort til å se ham tilbake på fjellet i sommer.

Her kan du lese om da Unge Ferrari og Arif gjestet Oslo Spektrum tidligere denne måneden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke