18. aug
UNG OPERA: Klare til «Mini-Flaggermusen» med hedmarksvri er (foran fra venstre) Øystein Stensheim, Eigil Solberg Smørås, (bak fra venstre) Stefan Ibsen Zlatanos, Siri Kval Ødegård, Eivind Kandal, Tone Østli og Bernt Ola Volungholen. Foto: Geir Vestad
 
Ungt på Flagstad-festivalen
Flagstadfestivalen har en klart ung profil, i år enda tydeligere enn i fjor.

Publisert: 14.jun.2012 07:14
Oppdatert: -

Hamar
Blant de unge innslagene er framføringen av «Mini-Flaggermusen» på Gregers lørdag midt på dagen. I tillegg til den første annonserte konserten, er det nå satt opp en ekstra konsert 16.30. For det var kjempesuksess i fjor, og det er allerede varslet stor pågang.
Bak opplegget står de som kaller seg Ung Opera. Siri Kval Ødegård, Tone Østli og Bernt Ola Volungholen fra Hamar og Hedmarken har med seg Eivind Kandal, Egil Solberg Smørås, Øystein Stensheim og pianisten Stefan Ibsen Zlatanos.
Sangerne deltar på masterklassen med Elizabeth Norberg Schultz på fredag formiddag. Her skal de gjøre den siste finpussen til forestillingen på Gregers dagen etter.
Det er ikke hele «Flaggermusen» som skal framføres, med et utvalg av de mest kjente sangene, forteller de. I tillegg har det hele fått en hedmarksvri; noe synges på dialekt, og ettersom de har med noe som kan minne om hjembrentremedier til fotograferingen, spørs det om ikke er litt hedmarksvri på den biten også.
- Det skal ikke være så stivt, men vi satser på å gjøre det lett tilgjengelig, sier de.
Og skulle publikummere få en sanger i fanget, er det bare hyggelig.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke