21. aug
 
Uriah Heep gikk på scenen
Sent fredag kveld ankom de legendariske rockerne i Uriah Heep scenen under årets Tømmerstock-festival.

Publisert: 08.aug.2014 23:31
Oppdatert: 09.aug.2014 12:02

Forventningene var høye da Ringsaker-ordfører Anita Ihle Steen åpnet tidenes første Tømmerstock-festival i Brumunddal, og det tok ikke lang tid før musikken ljomet over hele sentrum. Tømmerstock-festivalen startet med underholdning fra torgscenen. Coloz/Fuzo allstars åpnet hele ballet etter at de formelle åpningstalene var gjennomført. Deretter holdt hamarsingene i Porterville koken, før Atle Pedersen gikk på hovedscenen.

Det var allikevel ingen tvil om hvem som var kveldens store hedersgjester, og stemningen var god da legendene i Uriah Heep gikk på festivalscenen. Uriah Heep hadde sin storhetstid fra 1969 til 1975 da David Byron og Ken Hensley var med. Uriah Heep står en rekke kjente låter, og per i dag har de solgt over 35 millioner album verden over. Vokalist David Byron forlot bandet i 1976 mens Ken Hensley sluttet i 1980. I dag består bandet av Mick Box, Russell Gilbrook, Bernie Shaw, Phil Lanzon og Davey Rimmer.Det var brukbart med folk i festivalområdet gjennom hele den første festivaldagen, og arrangørene forventer at det kommer enda flere til lørdagens arrangement. Da kommer blant annet Manfred Mann og Hellbillies til Brumunddal, og dermed det er mye som tyder på at det kommer til å bli liv i gatene.

Se bilder fra fredagens konserter øverst i saken. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke