24. aug
MYE FOLK: Populært arrangement samlet mye folk på stien langs Mjøsa. Foto: Frederik Garshol
 
"Dans på stien" - en utendørs kulturkjempe
Det var høy interesse for «Dans på stien», som lokket mellom 800 og 1000 folk ut på Ottestadstien.

Publisert: 21.okt.2018 16:29
Oppdatert: 21.okt.2018 17:13

Torsdag den 14. ble vandrefortellingen «Dans på stien» arrangert langs Ottestadstien. Det var mange som både deltok og møtte opp, på kanskje høstens største utendørs kulturarrangement. Det var nemlig 270 medvirkende under «Dans på stien», og besøkstallet skikkelig stort det også.

– Det er veldig vanskelig å si presist hvor mange som var der, da vi ikke har noe billettsystem, sier Therese Slob ved Ps: Dance, som var en av arrangørene.

– Det er noen som har prøvd å telle og det blir ganske grovt, men mellom 800 og 1000 publikummere har det i alle fall vært.

– Det at så mange kommer for å se dans i Norge er ingen selvfølge – veldig stas. Jeg tror folk er interessert i å se dans ute i vakre naturomgivelser og med enda mer kunst, konkluderer Slob.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke