23. aug
PRØVER NESTE ÅR: Ørnulv Snortheim (fra venstre), Bjarte Ytre-Arne, Oddvar Hemsøe og Tor Kristian Simonsen fotografert under en tidlig presentasjon av revyplanene i februar.
FOTO: GEIR VESTAD
 
Lutefiskrevy utsatt i ett år
Den planlagte lutefiskrevyen i Hamar er blitt utsatt til neste høst.

Publisert: 08.sep.2017 17:20
Oppdatert: 08.sep.2017 17:26

Styringsgruppa i Lutefiskrevyen bestemt at premièren blir 31.10.2018.

– Vi ble forsinket særlig med å få det økonomiske fundamentet på plass, sier festivalsjef Oddvar Hemsøe. – Vi måtte innse at det ville bli for tungt i år. Så vi hadde ikke noe annet valg enn å utsette revyen. Det er viktigere å vente til vi vet at vi kan gjennomføre og levere en produksjon på det nivået vi ønsker, sier Hemsøe.

Festivalen ble planlagt med et budsjett på 1,4 millioner kroner. Det endte med tilsagn på 125.000 i støtte, hvorav 100.000 kroner fra Sparebankstiftelsen,

– Vi håper at dette kan overføres til neste år, sier Hemsøe, som ikke synes at de satset for stort.

– Vi skal gå gjennom alt på nytt og kan vi spare inn noe, så gjør vi det. Men når folk lever av kultur, skal de også få betalt for det, sier Hemsøe.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke