19. aug
Suksess: Henning Kvitnes har solgt ut billettene til høstens konsert i Hamar kulturhus.
FOTO: Kristian Einang
 
Utsolgt for Henning Kvitnes
Når Henning Kvitnes og «Gutta i Bandet» kommer på turné til Flagstad-salen i Hamar kulturhus 27. september, er billettene for lengst utsolgt.

Publisert: 24.jul.2018 07:11
Oppdatert: 24.jul.2018 07:38

På sensommeren slipper Henning sitt nye album «60 runder rundt sola». Samtidig feirer han 40 år på veien med en turné med «Gutta i Bandet» fra slutten av september. Det blir seks «guttær» på scenen og forhåpentligvis fullt i salen. Det blir i hvert fall fullt i Flagstad-salen, for det har det vært en god stund allerede. Det er også den første av høstens konserter som allerede nå er utsolgt.

Selv understreker Kvitnes ifølge pressemeldingen at turneen ikke blir en mimring i gammel grut, men en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler. – Det var egentlig ikke mening å gi ut flere album, men sanger presset seg på og ville ut i verden, heter det fra en sangpoet med en eventyrlig publikumsoppslutning.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke