19. aug
Konsert igjen: Øystein Sunde og Meget i sløyd hadde suksess i Brumunddal sist søndag. Nå er de utsolgt til kulturhuset i september.
 
Utsolgt for Sunde
Etter halvannen times billettsalg var det 14 billetter igjen. Kort tid senere var samtlige 482 billetter solgt til Øystein Sunde-konserten med Meget i sløyd i kulturhuset til høsten.

Publisert: 17.feb.2017 17:24
Oppdatert: 17.feb.2017 17:58

Øystein Sunde fortsetter å spille for fulle hus. Sist søndag var det ikke en plass å oppdrive på konserten i Teatersalen i Brumunddal; for øvrig en konsert som ble utsolgt nærmest før arrangøren hadde rukket å gå ut med den.

Fredag morgen fløy billettene ut til konserten i Flagstad-salen i Hamar.

– Siden vi la ut billettene allerede nå, var det kanskje en del som ikke rakk å få billett i Brumunddal og som var ekstra tidlig ute denne gangen, sier programansvarlig i kulturhuset Mocci Ryen.

Om det eventuelt blir anledning til en ekstrakonsert i Hamar, er ifølge Mocci Ryen ikke avklart ennå.

600 for Maggio

Også til fredagskveldens konsert med Veronica Maggio i Flagstad-salen, har billettsalget gått unna. Fredag ettermiddag var det solgt 600 billetter. Dette er for øvrig en stå-konsert, som gir rom for en del flere publikummere enn sittekonserter.

– Generelt går billettsalget i bølger, sier Mocci Ryen.

– Interessen ved den første slippet gir gjerne en antydning om hva som skal skje. Men det er ingen fasit, og ting kan endre seg undervegs.

– Men det som er helt klart, er at publikum er mer «på» enn tidligere. Mange er blitt flinkere til å bestemme seg tidlig.

Flere saler

I løpet av de siste to sesongene har kulturhuset utviklet multisalen til stadig bredere bruk.

Torsdag ble konsertserien Innlandscenen kjørt for første gang i multisalen i samarbeid med NRK Hedmark og Oppland. Da kom det rundt 50 personer, men konserten ble også overfør live på NRKs nettside.

GODT TEATERSALG

I den nærmeste framtid er det flere teaterforestillinger som er utsolgt.

Det gjelder «Willie Nelson kjente mor mi» på Teater Innlandet Scene lørdag og søndag. Og det gjelder Riksteatrets «En mann ved navn Ove», der første forestilling 24. februar er utsolgt, og det er få billetter igjen til ekstraforestillingen senere på kvelden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke