18. aug
Utsolgt: Marcus og Martinus, her under Romedalsdagen i august, er populære.
Foto: Anders Grobstok Dalen
 
Utsolgt på fire dager
Foreldre prøver å skaffe seg billetter via sosiale medier etter at konserten med Daniel Owen og Marcus & Martinus ble revet unna på bare fire dager.

Publisert: 04.nov.2015 20:47
Oppdatert: 05.nov.2015 06:50

18. desember kommer de unge artistene Daniel Owen og Marcus & Martinus til Hamar Kulturhus. Guttene holder konserter landet rundt foran et begeistret publikum, og Hamar-regionen er intet unntak: Fire dager etter at billettene ble lagt ut for salg er Kirsten Flagstad-salen allerede utsolgt.

Unge talenter

Tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen er blant de aller mest populære, unge artistene i Norge for tida. Som 10-åringer vant guttene finalen i MGP junior 2012 med sangen ”To dråper vann”. Etter det har de gitt ut flere hitlåter, turnert over hele landet og spilt i Oslo Spektrum 3 ganger. 

15-åringen Daniel Owen er et annet populært navn, etter at han vant talentkonkurransen Norske Talenter på TV 2 i 2011. Han har vakt oppsikt også utenfor landets grenser, og både Chris Brown og flere i omgangskretsen til Justin Bieber har lagt merke til det unge talentet, som slipper ny singel på fredag.

Etterlyser billetter på Facebook

Flere av de som ikke rakk å kjøpe billett til konserten, prøver nå å skaffe seg plass på andre måter. På konsertens facebook-arrangement forsøker foreldre å kjøpe billetter til barna sine, i håp om at noen som allerede har kjøpt skal ombestemme seg. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke