22. aug
Nøkkemannen: Med Bernt Ola Volungholen.
Foto: Simen Prestaasen
 
Vårprosjekt i Operaskolen
Til våren skal RingsakerOperaen sette opp en tsjekkisk barneopera, «Nøkkemannen Lucian» av Edvard Sciffauer. Dette er en storsatsing på barn og unge for RingsakerOperaen.

Publisert: 31.aug.2018 20:08
Oppdatert: 31.aug.2018 20:15

Det blir norgespremiere 31. mai 2019 i Teatersalen i Brumunddal. Operaen handler om en nøkk som er snill og god venn med barna. Han blir tatt av en slem fugl, men barna befrir han fra fangenskapet ved hjelp av lek og spill, og fuglen blir til slutt snill den også!

- Bernt Ola Volungholen skal synge rollen som Nøkkemannen. Og så trenger vi flere barnestemmer i koret, sier fungerende operasjef Harald Hellum. Tone Østli er korleder.

LES OGSÅ: Volungholen gjør Mozarts Papageno til hedmarking

Inviterer barn til prøvesang

– Tirsdag 4. august i Teatersalen i Brumunddal inviterer vi til prøvesang, sier Hellum. Vi oppfordrer barn fra 7 – 12 år som kan tenke seg å være med på dette spennende prosjektet til å melde seg på hos administrasjonen i RingsakerOperaen. Kontaktperson er produksjonskoordinator Heidi Olsen. De som ikke har mulighet til å komme på prøvesang 4. september, kan ta kontakt med administrasjonen i RingsakerOperaen.

– Vi tror dette blir en magisk opplevelse både for dem som skal være med, og dem som skal se og høre på til våren, sier Hellum.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke