23. aug
på Konsert: Hans Emil Sterud synger irsk folkevise.Foto: Privat
 
Vårkonsert om vegen på Nes
Hørt om en konsert før som handler om vegstandarden i bygda? Jo da, på Nes gjør de det.

Publisert: 27.mar.2017 19:44
Oppdatert: 27.mar.2017 19:50

1. og 2. april skal Nes sangforening ha vårkonsert i Tingnes kulturhus. Konserten har de kalt «Veg i vellinga», og da er det bokstavelig talt vegstandarden på Nes det dreier seg om.

– Dette har vært et hett tema på bygda, og vi setter søkelys på vegene med humor gjennom sang, sier Jan Tørudbakken i sangforeningen. Det blir sang av barnekor, mannskor og blandet kor.

Konserten er et samarbeidsprosjekt med sangforeningens faste dirigent Tore Mortensen og Elisabeth Andvik som synger i vokalensemblet Pust, og holder seminarer og workshop for kor og vokalgrupper. Det er også med et band som består av Øyvind Åge Berg, Morten Strypet og Ole Petter Halland. Hilde Bekkevold har regien, og Eli Bredvold skal være konferansier på konsertene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke