25. aug
KOMMER: Veteranene fra Vamp blir årets toppnavn på Tømmerstockfestivalen i Brumunddal i august. De spiller tidlig lørdagskvelden.
 
Vamp og Ferrari til tømmerstokk
Vamp og Unge Ferrari blir årets toppnavn på Tømmerstock. – Vi satser på bredde, og norske artister, sier Rune Myhren. Brumunddal

Publisert: 11.des.2015 10:25
Oppdatert: 11.des.2015 10:24

Fra før har han sikret seg engelske «10CC» og Sweet», og har lovet å toppe lista med norsk gull, og komplettere DumDumBoys med et navn som når enda bredere lørdag kveld, 13. august. Det blir Vamp.

– Et av landets mest meritterte band, som egentlig ikke gjør festivaler. Men da de hørte om vårt konsept gjorde de et unntak, og det er vi glade for, sier festivalsjef Rune Myhren i Tømmerstock. – De hadde kun ett ønske: Å få åpne kvelden, og jeg har forståelse for at de vil ha et mer lyttende publikum.

Torsdagen er satt av til de unge, og de får Unge Ferrari som stjerne på den nye Tømmerstockscena ved Ulvenbygget.

-Unge Ferrari er lokal, han er populær og ble nominert som årets nykommer til P3 Gull. Han kommer til å skape stemning, sier Myhren, som også har enda et hett kjent, men ennå ikke signert, navn under arbeid, for å gi de unge en stor kveld 11. august.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke