18. aug
FOTO: Trond Lillebo
 
Magnhild Vik vant Farmen
Det ligger an til å bli rekord-sesong for Farmen.

Publisert: 30.nov.2014 22:23
Oppdatert: 01.des.2014 06:17

I en sesong som har bydd på paddeskrekk, en pastorsønn som kom ut av skapet og mobbeanklager, ligger årets sesong av Farmen, som ble spilt inn på Tangen, an til å bli den mest sette til nå. 

Over en million seere

Sist søndag meldte VG at 1.035.000 seere så på realityserien. I slutten av sesongen har også søndagsutgaven stabilisert seg på over en million seere.

Og alt tyder på at kveldens finale-episode ligger an til å bli den mest sette denne sesongen. Det betyr at sesongen som ble spilt inn på Tangen kan bli den mest sette til nå. 

– Vi går mot tidenes «Farmen»-sesong og det er vi selvsagt veldig godt fornøyd med, sier TV 2s programdirektør Jarle Nakken til VG.no.

vant kampen for tilværelsen

Etter å ha gått i en allianse tidlig i sesongen, var det Olav Harald Ulstein (51) fra Sykkylven og Magnhild Vik (42) fra Innfjorden som tok seg helt til finalen. 

I kunnskapskonkurransen som ble sendt søndag var det Magnhild som til slutt gikk av med seieren i den jevne finalen, etter å ha svart riktig på det siste spørsmålet, hvor mange kilo poteter må til for å lage en kilo med potetmel. Der svarte hun fem kilo, mens Olav Harald svarte ti, som var feil. 

Dermed var det bonden fra Innfjorden som gikk av med både bil og hytte i årets sesong. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke