24. aug
Energisk: Honningbarna var tydelig imponerte over innsatsen i moshpiten, og under konserten dedikerte de en låt til de to publikummerne som kolliderte. begge foto: Kristian Einang
 
Vanvittig energisk
Torsdag kveld ble årets vårrock kickstartet med to elleville konserter med rockerne i Honningbarna. Og for dem under 18 år ble det en herlig start på helgen.

Publisert: 05.apr.2013 00:11
Oppdatert: -

Kveldens første konsert var nemlig åpen for alle, uansett alder, og det er ikke hver dag de under 18 år har mulighet til å få oppleve en skikkelig live-rockekonsert her på Hamar. Arrangør Eilif Hartvedt har tidligere påpekt viktigheten av at folk i alle aldre skal kunne få med seg god musikk under vårrock, og det er noe de yngre setter stor pris på.
- Det er ikke så ofte vi får dratt på slike konserter, men når det først skjer noe, så stiller vi definitivt opp, sier Erlend Odnes Kløvning (16).
Han og kompisen Eirik Evenrud (17) ga alt i moshpiten under torsdagens konsert, og da konserten sto på som verst kom de til å skalle med hverandre.

Blodig kollisjon

Selv om blodet rant ned fra hårlinjen til begge to da HA snakket med dem etter konserten, var de ved ekstremt godt mot.
- Rett og slett helt rått, utbryter Evenrud i skikkelig konsertrus. Han forteller at dette var hans sjette konsertopplevelse med Honningbarna, men at han aldri tidligere har ofret blod under en konsert.
Med en blanding av gamle og nye låter spilte Honningbarna seg til en helt vanvittig stemning, og hvordan bandet hadde ork til et like energisk sett senere på kvelden vites ikke. Måten de appellerer til publikummerne er rett og slett beundringsverdig, og Magnus Austad Løkken (17) var en av mange som lot seg imponere.
- De har så god kontakt med publikum. Nei vent, de er publikum, sier en sliten Austad Løkken.

Stas med oppmerksomhet

Bandet var tydelig imponerte over innsatsen fra de to publikummerne, og når konserten var ferdig gikk de rett bort til de to kompisene for å høre hvordan det hadde gått.
- Det der ser jo nesten ut som et sår som må sys, men du kan jo bare fortelle folk som lurer på hva som har skjedd at du har vært på konsert med Honningbarna, flirer vokalist og cellist Edvard Valberg.
Erlend Odnes Kløvning syntes det var stas å få bandets oppmerksomhet etter konserten.
- Nå skal jeg sørge for å skalle med noen andre hver gang jeg er på konsert, fleiper den blodige rockeren.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke