24. aug
Inngangen: For å komme inn på festarenaen, må man gjennom isporten laget av Peder Isdal. Kunstneren selv er i gang med å ta bilder.
 
Varm stemning
Vinternatt på Mjøsisen ble godt mottatt, til tross for at arrangementet ble flyttet til Mo gård.

Publisert: 18.feb.2012 01:12
Oppdatert: -

Moelv
I teltet er det godt og varmt, med kun blide fjes og mye latter. Folk koser seg tydeligvis gjennom vinternatten.
En gjeng fra Gjøvik har rigget seg til ute ved et av isbordene, dekorert med lys som stadig vekk skifter farger.
- Vi trodde det skulle være rett ved Mjøsa, og var litt overrasket da vi kom hit i kveld. Men vi er kjempefornøyde for det. Det har vært fantastisk god mat. Her ute er det veldig moro med disse isbordene, sier AnnMari Sangolt og Kenneth Hvalby. Sammen med Rune Henriksen og Kjersti Bratlien har de tatt turen til Moelv, og det er hele pakken som frister. Når det gjelder artistene, har de stor tro på Narum og Sørum.
- De er jo fra den riktige siden, humrer de.

passe kompakt sted

- For meg personlig passer dette arrangement veldig bra. Jeg jobber på Raufoss, men er egentlig fra Rendalen, forteller Ola Øverstad fra Moelv. Dermed føler han tilknytning til både Guren Hagen og Narum.
- Maten var utsøkt, men jeg savnet glühwein, sier han. Det siste er ment som spøk.
- Det var jo en nydelig temperatur i teltet, sier han. Han besøkte arrangementet også i fjor, og skryter av årets opplegg.
- Maten er en smule bedre i år, og det er et passe kompakt sted her, med scenen rett ved siden av teltet, sier han.

kultur og kulinarisk

Inni teltet sitter noen damer. De kaller seg for syklubben, med navnet «Pokerenkene». De har vært sammen lenge, og hadde 25-årsjubileum i sommer. Grunnen for å komme hit var 50-årsfeiringen til Merethe Kleven. Hun ønsket seg mest av alt en opplevelse, og det skulle gjengen få til.
- Nå blir det kultur og kulinarisk, så har hun til gode kreativitet og kos og komfort, sier Hanne Borg. De synes arrangementet er meget flott, og gleder seg til konserten.
- Det er bra at det ikke var noe musikk i teltet, at det kommer etterpå, sier Anne Eli Brekne.
Etter maten flytter folk seg til uteområdet. Det hadde nok vært plass til mange flere, men arrangørene er fornøyde med oppmøtet. Guren Hagen, Frida Ånnevik, Narum og Knut Anders Sørum holder sin 9. felleskonsert, og vet å underholde sine tilhørere.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke