20. aug
 
Vazelina og Fridtjof fortsetter samarbeid
Mopedkjekkasjen fra Ytre Enebakk trivdes godt på Hamar-ferie med bilopphøggerne. Nå blir det Gran Canaria neste for revygjengen.

Publisert: 12.jul.2013 19:47
Oppdatert: -

Det lattervekkende firkløveret er inne i sin femte og siste uke med sommershowet «Fra ZERO til 60» på Tjuvholmen i Hamar.

Til Syden

Øivind Blunck i velkjente og folkekjære Fridtjofs skikkelse har sammen med totningene i Vazelina Bilopphøggers brakt latterkulene fram hos publikum i mjøskanten.

Fire dager i uka - ofte med doble forestillinger - har de solgt til nærmest fulle hus i 400-mannsteltet. Det har gitt mersmak.

Revygjengen bekrefter overfor h-a.no at de tar med seg showet til Syden. Nærmere bestemt til Balito, like utenfor Arguineguin på Gran Canaria 8. og 9. november.

Vil til flere steder i Norge

Senere planlegges det å sette opp Hamar-suksessen andre steder i Norge, men det blir trolig ikke før på nyåret, ifølge Eldar Vågan i Vazelina Bilopphøggers.

Det er ikke første gang team Vazelina/Blunck slår hodene sammen og leverer elleville forestillinger. De spilte juleshow sammen sist desember, og Vazelina og Fridtjof spiller senere i år «Dobbel Dose» på Ibsenhuset i Skien.

Men før det gjenstår de siste forestillingene på Tjuvholmen, hvor de spiller to ganger både fredag og lørdag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke