24. aug
Revygruppa: Består av Jonas Østerhaug Evensen. Anna Rømoen Olsen, Henrik Moberg Rasch, Catarina Johansen, Martin Engli Støldal, Ruben Olsrud, Steffen Holtet Kjeverud, Frida Øverland, Henriette Åseth, Sarah Therese Robinson, Isabell Tatjana Robinson, Marte Bergerud, Edd Arne Skjønsberg, Anne Marie Jensen, Erik Hulleberg, Kristoffer Arneberg Novak, Anette Evensen, Hanna Marie Stauri, Juliane Marie Haugli, Malina Nogossek, Lotte Brudevoll, Martin Tårneby Nordby. Foto: Marthe Hilde
 
Vekker Grease til live
Den storstilte musikalen Grease vekkes til live igjen i Løten Kino. Nordbygdarevyens Ungdomsteater har sine siste øvingsdager før premieren for forestillingen, 8. mars.

Publisert: 04.mar.2016 10:37
Oppdatert: 04.mar.2016 10:45

Sandy og Danny er tilbake, sammen med «Pink ladies» og «T-birds» gjengen. Bilen er på plass, håret er sprayet og de rosa jakkene lyser frem på scena.

– Her har vi brukt kostymer fra lageret vårt, og noe har vi måttet sy selv. Jeg må faktisk bare sy noen røde skjørt til cheerleader jentene, så skal alt være på plass, sier revyens styreleder Stine Hansen.

Mange medlemmer

- Vi skulle egentlig sette opp Grease for ett år siden, men på grunn av for få medlemmer i fjor, måtte vi utsette. Jeg er veldig glad for at vi endelig får gjennomført forestillingen, for ungdommene har blitt vanvittig flinke, sier Hansen.

Nordbygdarevyen har holdt på siden 2003, og de har nå 21 medlemmer. Alderen bikker rundt 18 år, fra ungdomsskolen til videregående. Med seg siden starten har de hatt alt-mulig-mannen Trond Holm. Han har stått for lyd, lys, regi og planlegging sammen med Stine Hansen. Med seg på laget har de tidligere revymedlem Sigmund Bratlie, som nå har ansvar for sang og regi.

Det er ikke noe band eller orkester i gruppen, men det blir brukt playback og mikrofoner. For koreografien har de Inger Heggenhaugen som ansvarlig.

Trives i teatermiljøet

Anna Rømoen Olsen(15), spiller Sandy og har holdt på med teater før hun ble en del av Nordbygdarevyen.

- Jeg kommer definitivt til å søke dramalinja, sier Anna.

- Det er veldig koselig å være på øving. Trond og Sigmund er veldig artige, og teater generelt er morsomt, og enda bedre når det er så godt samhold i gruppa, sier Jonas Østerhaug (18), som spiller Danny.

Håper på full sal

Hver dag fra onsdag 9. mars til søndag 13. mars, vil forestillingen bli vist i Løten Kino.

Eventuelle restbilletter selges ved inngangen før forestilling. Og ungdommene håper det skal bli fullt hus - hver dag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke