18. aug
Musikal brass: Brumunddal Brass med dirigent Per Kristian Ødegård Syversen, Merethe Trøan og Pål Rullestad framførte utdrag fra velkjente musikaler foran en fullsatt teatersal.
 
Velblåst vårshow
Det ble god stemning i Teatersalen da Brumunddal Brass serverte et utvalg av det beste som musikalsjangeren har å by på.

Publisert: 28.apr.2014 10:30
Oppdatert: 28.apr.2014 10:30

Messingblåserne fra Brumunddal har gjort det til tradisjon å holde en skikkelig showkonsert i kjølvannet av påskeferien. Under fjorårets konsert var det filmmusikk som var i fokus, og under gårsdagens konsert besto underholdningen av musikk fra ulike musikaler.

Velkjente toner

Med 20 innslag fordelt på to sett sørget korpset for god underholdning utover kvelden, og gullrekka besto av utdrag fra velkjente musikaler som «Chess», «Jesus Christ Superstar», «Cats» og «The Phantom of the Opera». Sangerne Merethe Trøan og Pål Rullestad var hentet inn som årets solister for å bidra med sin kompetanse, og det var tydelig at duoen storkoste seg i musikalsjangeren. I tillegg sørget dyktige solister innad i korpset for at publikummerne fikk god variasjon i programmet.

Fullsatt teatersal

Det var de velfriserte fruene Ragnhild S. Ellefsæther og Tove Merethe Mangset som var kveldens konferansierer, og gjorde sitt til at det ble god stemning i salen. Det var nemlig mange som hadde tatt turen for å få med seg det årlige vårshowet, og et publikumstall like under 300 betyr at det ikke var mange ledige seter i Teatersalen.

- Vi klarer oss ikke uten Brumunddal Brass, fastslo kveldens to konferansierer. De benyttet nemlig anledningen til å hedre det folkekjære korpset, og publikum svarte på utfordringen med en lang og velfortjent stående applaus.

- Brumunddal Brass gjennomfører prosjektene sine med dyktighet, og de demonstrerer at man kan faktisk kan få til store ting selv om man kommer fra bygda, sier Grete Kjemphei. Hun var på plass i salen sammen med venninnen Eli Mørkved Glorud for å få med seg årets vårkonsert, og begge var klare på at brassensemblet tilfører mye positivitet til kulturlivet i Brumunddal.

- De er veldig synlige i byen, og de gjør ting på en så god måte at jeg vil tro at de bidrar til å rekruttere nye musikere til korpsmiljøet, sier Mørkved Glorud.

- Jeg syntes at det var flott at de valgte å fokusere på musikaler i år, og det er god balanse i programmet. I tillegg må jeg få lov til å framheve de to konferansierene. De er rett og slett herlige, smiler Kjemphei.

Moroa i Teatersalen er på ingen måte over. I kveld kjører nemlig hele gjengen på med en ny runde.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke