18. aug
FORNØYD: Mona Smeby, Rita Kjølvang, Lise Marie Sandberg, Hilde Røisehagen og Marit Kolby Ruen kom helt fra Toten for å se sommershowet på Tjuvholmen.
 
Vellykket debut for Eldar og Gufrid
Årets utgave av Eldar Vågans og Bjørn Kleivens sommershow fikk en god start i finværet på Tjuvholmen.

Publisert: 21.jun.2012 21:14
Oppdatert: -

Til tross for at torsdagens sommerforestilling var årets første, var det ikke mange tegn til premierenerver hos Eldar Vågan og Bjørn Kleiven. Allerede fra første gitarsolo var det klart at dette kom til å bli en lun og trivelig kveld.

Med unntak av noen få plasser helt foran og bak, var teltet bak Tjuvholmen kro fylt til randen av lattermilde publikummere.

Dagens første store latterkrampe kom allerede etter få minutter, da Gufrid (Kleiven) serverte en absurd fortelling om hvordan hun tidligere på kvelden hadde funnet en av Vågans mansjettknapper på et unevnelig sted - etter å ha tatt sin første dusj siden rundt juletider i fjor.

Vulgært? Absolutt - men også veldig morsomt. Og det er nok en av hovedgrunnene til at publikum, som åpenbart lot seg begeistre av Kleivens ekstremt karikerte skikkelser i ulike farger og fasonger, har valgt å komme tilbake også i år.

Blide totninger
Etter kveldens forestilling var det mange blide fjes å se blant publikummerne som strømmet ut av teltet.

Noen av dagens lystigste var en jentegjeng som hadde tatt turen helt fra "gærne sia" for å se Eldar Vågan i aksjon. Jentene fra Toten trivdes godt i Hamar denne torsdagskvelden.

- Vi bor jo midt i Vazelina-land, så det er klart vi måtte ta turen over hit. Vi har god kjennskap til Eldar siden vi kommer fra nesten samme sted, sier Marit Kolby Ruen.

Jentene er enige om at forestillingen var veldig morsom, men påpeker at den også inneholdt noen litt roligere og mer følelsesladde innslag som fungerte godt.

- Eldar hadde en nydelig sang om da han slet ut platestiften etter å ha spilt en Procol Harum-LP på 70-tallet. Det var verdt hele inngangsbilletten for min del, sier Ruen.

Lise Marie Sandberg syntes de ulike karakterene til Bjørn Kleiven var kveldens høydepunkt, men trekker også fram Eldar Vågans musikalske ferdigheter.

- Jeg koste meg med gitarspillet hans. Han er jo virkelig god til både å spille og synge, sier hun.

Jentene er enige om at turen over til Hamar var verdt innsatsen.

- Men nå skal vi tilbake til riktige sida, avslutter en småfrekk Hilde Røisehagen.

Fredag fortsetter sommershowet på Tjuvholmen, og forestillingen er allerede utsolgt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke