19. aug
Voksent publikum: Geirr Lystrup satser på et mer voksent publikum. Lørdag sto han på scenen sammen med Hallgrim Bratberg, Torjus Vierli og Gjermund Silseth.Foto: Kristian Einang
 
Vellykket lansering
Sanggleden var stor i lokalene på Gregers da Geirr Lystrup gjorde oss kjent med Konrad fra sitt ferskeste album.

Publisert: 09.sep.2013 07:11
Oppdatert: -

Etter flere år med produksjoner for barn, retter Geirr Lystrup oppmerksomheten mot et mer voksent publikum. «Konrad åh Konrad» beskrives av artisten selv som en samling av røffe, men også følsomme country- viser. I sentrum står Konrad, en ganske moden mann som strever i livets motbakke med penger, jobb og kvinnfolk og som litt for ofte har «sofa'n på henger'n igjen».
Albumet har nylig fått store mengder ros, og ble vurdert til terningkast fem i HA. Lørdag kveld holdt Geirr Lystrup lanseringskonsert på Gregers, og selv om det ikke var fullt av folk i lokalene var stemningen allikevel meget god.

Voksent publikum

Geirr Lystrup er kjent for god kontakt og dialog med publikum og opptrer gjerne alene med gitaren. På lanseringsturneen har han imidlertid med seg fullt band. Hallgrim Bratberg, Torjus Vierli, Erland Dahlen og Gjermund Silseth skal alle være med Lystrup på ulike konsertscener i tiden som kommer.

Minikonsert

Lørdagens program startet med en minikonsert med Lystrup og akkordionist Geir Otnes.
Gitarist Hallgrim Bratberg var forsinket, men publikum hadde ingen ting imot en gjennomgang av gamle slagere som «To Tanter Dansar Tango». Etter hvert kom også bandets gitarist på plass, og da tok det ikke lang tid før vi fikk høre historiene om Konrad.

Allsang

Stemningen var trivelig i lokalene på Gregers. Mange av publikummerne benyttet anledningen til å kjøpe seg sangboka som hører til albumet, og allsangen satt løst foran scenen. Det satte Lystrup tydelig stor pris på, og på sin egen lune måte geleidet han publikum gjennom de mange ulike historiene om Konrad.
- Jeg blir bedre og bedre kjent med Konrad jo mer jeg tenker på han, og jeg tror at det finnes en liten Konrad i oss alle, fortalte Lystrup før han og bandet framførte «Rød Pysjå».
Sammen med bandet framførte Lystrup samtlige av sangene fra albumet, så kanskje ble også publikum godt kjent med Konrad i løpet av kvelden.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke