25. aug
TIENDE: «Du store væla sett frå Gat`n i 2013» er Væillsetrevyens tiende utgave. Premièren i går var utsolgt. Det er kun få billetter igjen til neste ukes show.
 
Vellykket première for Væillsetrevyen
I Vallset flirer dem godt av hamarsingenes stupetårn og byggekaos. Men revygjengen har en gedigen dose sjølironi også.

Publisert: 02.nov.2013 08:26
Oppdatert: -

Væillsetrevyen er i gang for tiende året på rad. Responsen har vært overveldende helt fra starten i 2004. De fleste forestillingene har vært utsolgt, år etter år, og 2013-utgaven er intet unntak.

- Væillsetrevyen i starten av november er en tradisjon som vi må få med oss! Det er gjevt å få billetter til premièren, sier Solveig Lund, som har fått plass på første rad i det stappfulle lokalet.

Kaos i Hamar
«Du store væla sett frå Gat`n i 2013» serverer egenproduserte monologer, sketsjer og sanger, som sparker både hit og dit. Innlandshovedstaden Hamar får gjennomgå skikkelig.

- Jeg drog en tur til Hamar. Fy fader, der var det kaos borti, innleder Even Engen i åpningsnummeret, før han skildrer møtet med kommunekassereren, som sitter ved Mjøsas bredd, og venter på å få gjort opp regninga på et stupetårn som bare blir dyrere og dyrere, og byggeleder Eriksen som løper ut og inn av kommunestyret, og orienterer om alle overskridelsene.

Hytte på Næra
Hyttebygging oppi Næra, trange rundkjøringer ved Olrud og «rådhus i butikk» i Ottestad, nærmere bestemt Vika-senteret, er også berørt.

Og revygjengen finner mye humor midt i Gata også. For der skjedde det ikke rent lite i året som gikk: Gata har fått ny Joker-butikk, med asfalterte og oppmerkete parkeringsplasser utenfor.

Noen har fått bredbånd, og enkelte fikk kjelleren full av vann. Og under vårflommen kom daværende statsminister Jens Stoltenberg på besøk med helikopter en junikveld.

Morna Jens!
- «Morna Jens», sa dem i Gata, da Jens forsvant i helikopteret sitt. Jeg visste ikke at gatningene var så forut for sin tid, konkluderer Magne Engen, som binder sammen hele revyen sammen med Steinar Kjeverud, der de sitter på en krakk utenfor Joker.

To hele klokketimer fulle av humor byr Væillsetrevyen på, og vil du trimme lattermusklene, må du skynde deg, for billettene rives vekk. I år er det satt opp sju forestillinger, til og med torsdag førstkommende uke.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke