19. aug
KONGETRIBUNE: F.v. Mona Bentzon, Rita Evensen, Lars Evensen og Bjørn Tore Knutsen storkoste seg på balkongen til Terra Mia.
 
Venter på Elton John fra kongetribunen
Det syder av liv og mennesker på Stortorget i forkant av kveldens konsert, og på balkongen til Terra Mia var konsertgjengerne strålende fornøyde med å ha skaffet seg Torgets mest ettertraktede sitteplasser.

Publisert: 30.jun.2017 19:31
Oppdatert: 30.jun.2017 20:42

- Vi var ute veldig tidlig, smiler Lars Evensen. Sammen med Mona Bentzon,Rita Evensen og Bjørn Tore Knutsen hadde han tatt turen fra Skedsmokorset til Hamar for å ta del i folkelivet, stemningen- og selvsagt Elton Johns konsert. 

- Vi er medlemmer av Elton John-klubben, og da var det helt naturlig for oss å komme hit i dag, smiler Knutsen. Terra Mia la til rette for 70 sitteplasser på balkongen over Hamar kino, og samtlige sitteplasser ble reservert i løpet av et kort kvarter.

- Man får det ikke bedre enn dette. Disse plassene er helt konge, og været er helt perfekt. Denne kvelden ble rett og slett en innertier, stråler Knutsen.

Den blide gjengen fra Skedsmokorset forteller at de er over gjennomsnittet godt kjent med Elton Johns musikk, og at fredagens konsert kun er den siste av mange Elton John-konserter. 

- Han er 70 år og spiller bortimot 200 konserter i året. Allikevel leverer han hver eneste gang. Det er helt rått. sier Evensen. 

-  Jeg håper han spiller "Daniel", men han har et helt fantastiske repertoar som han kan hente låter fra. Han leverer utrolig gode konserter uansett, sier Knutsen.

Den smørblide gjengen forteller at det valgte å gjøre en langhelg ut av fredagens konsert.

- I går var vi på Urbane Totninger på andre sida av Mjøsa. Vi har fått nydelig vær begge dager, og Hamar har virkelig levert varenë, sier Lars Evensen, som får støtte av de andre i gjengen.

- Vi kommer til å snakke Hamar opp når vi skal tilbake sørover, sier Mona Bentzon.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke