19. aug
 
Folkefest på Tjuvholmen
Nærmere 3.000 var på plass da Kim Larsen & Kjukken entret scenen på Tjuvholmen.

Publisert: 25.jul.2015 21:04
Oppdatert: 26.jul.2015 00:27

Arrangørene i Tjuvholmen arena har allerede solgt over 2.500 billetter, og salget fortsatte utover kvelden. Det var Øivind "Elg" Elgenes med band som startet festen, og den velkjente sangeren sørget for god stemning utover kvelden. Ørnulf Snortheim-band gikk på scenen som kveldens andre begivenhet, og like før klokken var ni var Tjuvholmen stappet med mennesker. 

Det er allikevel konserten med den danske popstjernen Kim Larsen & Kjukken som vil stå igjen som kveldens store høydepunkt. Kim Larsen er mest kjent som sanger, gitarist og låtskriver, men han har også en bakgrunn som forfatter og skuespiller.

Stemningen var til å ta og føle på allerede før Kim Larsen & Kjukken gikk på scenen, og da han omsider fant plass på scenekanten tok det helt av blant deler av publikum. 

- Dette er et veldig bra arrangement. Det er tydelig at arrangørene vet hva de driver med, sier Stein Erik Furulund. Han var på plass sammen med Lise Furulund, Andreas Holmsen og Wenke Furulund, og innad i den feststemte kvartetten var humøret på topp.

- Det er selvsagt Kim Larsen som blir det store høydepunktet, men for oss som er fra bygda blir det også veldig bra med Spinnvill som spiller til slutt, fastslår Lise Furulund.

Tjuvholmen-sjef Thore Petter Wang var i forkant av konserten bekymret for dårlige værforhold, og regnværet fant omsider vegen til Tjuvholmen. Arrangørene allikevel hadde forberedt godt, og det var ikke vanskelig å få fatt på en regnponcho for å holde seg tørr.

Konserten ble dessverre brått avbrutt av strømbrudd. Om det elektriske utstyret hadde tatt inn vann vites ikke, men da lyden ble borte var det ikke mer å juble for på Tjuvholmen. Heldigvis var Larsen inne i sluttspurten av lørdagens konsert, og publikum hadde allerede fått mer enn nok underholdning fra scenen.  Spinnvill skulle i utgangspunktet avslutte hele festen, men ettersom arrangementet ble stoppet av strømbrudd ble det en stille kveld for de lokale musikerne.

Se bilder fra folkefesten øverst i saken. 

 
TRIVELIG: Stein Erik Furulund, Lise Furulund, Andreas Holmsen og Wenke Furulund hadde kjøpt stoler av Barnekreftforeningen i Hedmark.
FOTO: KRISTIAN EINANG
LOKAL: Ørnulf Snortheim med band gikk på scenen som kveldens andre innslag.
FOTO: KRISTIAN EINANG
ELGEN: Øivind "Elg" Elgenes var tilbake på Tjuvholmen.
FOTO: KRISTIAN EINANG
SPRUDLET: Kim Larsen gir fremdeles alt på scenen til tross for at han har fylt 70 år.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke