17. aug
Hamar gutte- og jentekorps har sin første øving i korpssalen. Her ses Frida Kirkeby Thomassen (12, lilla genser) og Hedvig Nyberg (12) på tverrfløyte.
 
Ventetida over - kulturhuset tatt i bruk
De har ventet i måneder og år på at det skulle skje. Og denne uka har det skjedd. Nå er Hamar Kulturhus tatt i bruk av de aller fleste som skal inn der.

Publisert: 18.jan.2014 09:32
Oppdatert: -

- Brukerne av huset er jo de aller viktigste, og de har jo manglet til nå, sier kulturhussjef Durita Brattaberg.

Men nå er de i ferd med å komme på plass de også.

Alt mulig

For fra nå av vil huset bli fylt hver dag hver uke av små og store brukere som kommer for å utvikle sitt talent innen korps, kor, rock, dans, drama, litteratur eller malerkunsten.

SE BILDENE HER!

Og her skal folk gå på kino, på teater, på biblioteket og på café, på foredrag og konsert, og alle slags framføringer som tenkes kan.

Senere bibliotekåpning

På biblioteket blir det ikke åpning før 5. februar. Men for kulturskolen, korpsene og korene og teateret og kinoen er det ei ny tid som har startet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke