21. aug
Scooter kommer til Lillehammer i februar.
 
Verdens største technoband til Lillehammer
Scooter kommer til Håkons Hall.

Publisert: 16.okt.2013 14:38
Oppdatert: -

Det legendariske technobandet Scooter fyller 20 år og feirer dette med tre eksklusive konserter i Norge. Lørdag 8. februar kommer de til Håkons Hall i Lillehammer. Scooter har solgt over 25 millioner plater, og innehar over 80 gull og platinatrofeer.

Med en hitkatalog som fyller tre best of album vil H.P. Baxxter og hans bandkollegaer innta Norge med et forrykende show som inneholder lasere og spektakulære pyroeffekter. Med låter som «How Much Is The Fish», «Ramp», «Nessaja», «Faster Harder Scooter», «Fire», «Move Your Ass», «Weekend», «Endless Summer» er det duket for en nostalgikveld uten sidestykke. Scooter er kjent som et av verdens mest energiske technoband, mye takket være deres eksentriske frontfigur H. P. Baxxter som med sin karakteristiske stemme er selve signaturen i bandet. I fjor spilte bandet for et utsolgt Telenor Arena når de toppet plakaten under We Love The 90s, og denne gangen får publikum oppleve et fullverdig Scooter show i Norge.

I tillegg blir det oppvarming med DJ som er en headliner i seg selv. DJ Sash! har solgt over 20 millioner plater, og står bak monsterhits som «Ecudador», «Encore Un Fois», «Adelante», «Mysterious Times» og «Move Mania».

Turnéliste Norge 2014:
07. Februar Drammen (Drammenshallen)
08. Februar Ålesund (SBM Arena)
15. Februar Lillehammer (Håkons Hall)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke