20. aug
KOMMER: James Burton som var gitarist for Elvis Presley kommer til Ilseng.
 
Verdensstjerner til Ilseng
Rockestjerner kommer til Ilseng.

Publisert: 04.des.2013 13:15
Oppdatert: -

Gled deg du som liker rock! Fram med spisse, svarte sko og brylkrem i håret. 14. desember blir det liv i lokalene på Ilseng Samfunnshus. Da kommer nemlig 50-, 60- og 70-tallsrocken til Ilseng!

Det svenske bandet – The Cadillac Band (TCB) – med gjesteartister skal da avholde to konserter. TCB er det eneste scandinaviske bandet som er innlemmet i Rock’n Roll Hall of Fame i Jackson i USA!

Hit har de også med seg gitaristen James Burton som opplevde å være gitarist for selveste Elvis Presley. Med andre ord: Dette er ingen hverdagsopplevelse for trauste hedemarkinger!

Bandet spiller sjelden i Norge, men gjestet Flisa på vårparten i år, og spilte for 2 fulle hus!
Til Ilseng kommer de med Little Gerhard – den svenske gammelrockeren som faktisk fyller 80 år 17. mai neste år! Han rocker som aldri før! Med på scenen er også Claes-Gøran Hederstrøm, Gert Lengstrand (fra Streaplers), Alicia Helgesson («Swedens Rockabilly Princess») og ikke minst Ilsengs egen sangstjerne Toril Støa Karseth, som neste år feirer 50 år som artist.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke