24. aug
 
Verdig hyllest
God stemning da Sonic Debris spilte Sting.

Publisert: 22.feb.2015 00:19
Oppdatert: 22.feb.2015 18:11

Litt over 100 stykker fikk med seg Sonic Debris tribute-konsert til Sting lørdag kveld.

Gjennom halvannen time bød bandet på 16 låter fra reportoaret til den engelske artisten og hans tidligere band The Police.

Konserten åpner symbolsk nok med "If I ever Lose My Faith In You". I tillegg til å være en konsert til ære for Sting, spilte bandet også for deres avdøde venn, Jan Erik Steen som døde av kreft i november i fjor. Overskuddet fra konserten gikk direkte til kreftsaken.

Etterhvert som kvelden blir eldre beveger flere og flere personer seg ut på dansegulvet og under de største hitene synger alle med.

Det er tydelig at prosjektet er blitt en suksess og at de fleste er fornøyde når Sonic Debris gjør som Sting selv og avslutter med "Fraigle".

Det eneste som er synd med kvelden er at flere publikummere er mer opptatt av å prate, enn å tenke på hva kvelden egentlig dreier seg om.  

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke