19. aug
Kom­mer til Her­reds­vang: Lill-Babs, her ifra sitt eget 70-års­lag i 2008 kom­mer til Her­reds­vang først­kom­men­de lør­dag. Med seg har hun pia­nis­ten Benneth Fa­ger­lund, og sam­men skal de dele Lill-Babs bes­te øye­blikk pub­li­kum. Foto: Mats Andersson / SCAN­PIX
 
Veteraner selger ut
Lill-Babs, Return, Bjørn Eidsvåg og den lokale revyen «Med Slædder På Menyen» er det som venter på Herredsvang Forsamlingshus.

Publisert: 30.jan.2018 10:24
Oppdatert: 30.jan.2018 10:30

Programmet på Herredsvang i Romedal er alt annet enn tomt framover. Førstkommende lørdag er det den svenske artisten Lill-Babs som står på scenen. Lill-Babs er kjent for sine mange plater og filmroller, og i 2018 er det 64 år siden artisten gjorde sin debut som vokalist i Simon Brehms orkester. i 1959 ble hun kjent med låten «Är du kär i mig ännu, Klas-Göran?», og siden har hun vært en av Sveriges mest omtalte personligheter. Lørdag kommer Lill-Babs til å dele sine beste øyeblikk med publikum. For eksempel da hun lærte The Beatles å danse, og hennes beretninger om hvordan det var å jobbe med Sammy Davis Jr.

- Det er veldig gøy at Lill-Babs valgte Romedal som et av sine stopp på turneen, sier Bjørn Inge Sandvold, som driver forsamlingslokalet.

Return og Eidsvåg i mars

1. mars kommer Return til Herredsvang. De gjør en akustisk konsert der de serverer sine beste låter i et nytt format. Låter som «Sing Me A Song», «Bye Bye Johnny» og «Change The Attitude» får i dette konseptet en ny drakt, og stangebandet som er kjent for å levere konserter med høy allsangfaktor og god stemning er på plass for å sikre nettopp dette torsdag 1. mars.

-Det er utrolig hva som skjer med låtene når man tar bort produksjonen og stripper ned låtene, sier Tore Larsen, bassist i Return. -Konserten på Herredsvang blir en del av en liten akustisk mjøsturné vi gjør i vinter.

En uke etterpå er det duket for nok en konsert på Herredsvang. Bjørn Eidsvåg kommer og gjør en solokonsert. Den folkekjære artisten er kjent for låtene «Eg Ser», «Floden» og mange fler. Artisten blir å finne på Herredsvang i Romedal torsdag 8. mars.

- Bjørn Eidsvåg er et såpass stort navn at jeg regner med at det blir fullt hus, sier Sandvold.

Bygderevy

Mot slutten av fjoråret ble det kjent at Åsbygdarevyen skifter navn til Bygderevyen. Revyen har undertittelen «Med Slædder På Menyen», og går av stabelen 6–8. april. Revyen har også skiftet lokaler til Herredsvang i Romedal.

-Dette er første gang det blir revy på Herredsvang, og jeg tror det blir gøy, sier Bjørn Inge Sandvold

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke