19. aug
TILBAKE: Ungdomsidolet Isac Elliot kommer tilbake til Hamar.
 
Tenåringene har talt: De vil ha mer Isac Elliot
Isac Elliot fikk flest publikumsstemmer i Hamar kulturhus sin Vi vil ha mer-kampanje, og fredag 27. mai skal Kirsten Flagstad-salen på ny fylles med ungdommelig gledesrus og begeistring.

Publisert: 08.mar.2016 11:53
Oppdatert: 08.mar.2016 11:57

─ Det er stor stas å få Isac tilbake til Hamar kulturhus og vi forventer stort trøkk når billettene legges ut for salg, sier programansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

Isac Elliot var artisten som ble registrert flest ganger i Kulturhusets Vi vil ha mer-kampanje, hvor publikum ble oppfordret til å fortelle hvem de ville oppleve i Hamar kulturhus. Den finske tenåringsstjerna fikk hele 1.700 stemmer og toppet soleklart listen over artistønsker i denne kampanjen.

─ Vi er imponert over engasjementet som fansen til Isac Elliot har vist i denne kampanjen, forteller Ryen.

Isac Elliot kommer til Kirsten Flagstad-salen fredag 27. mai og billettene slippes for salg fredag. 

Rift om billettene

Sist Isac Elliot gjestet Hamar i desember 2014 klorte publikum praktisk talt på dørene for å få tak i billetter.  Konserten ble fort utsolgt og 900 fans fylte salen med hyl og glede.

Elliot er for tiden ute med sitt andre album, Follow Me, som jevnt over har fått gode kritikker fra norske medier. «For mange rundt 12 er dette garantert terningkast tolv.», skrev VGs anmelder Tor Martin Bø. I februar besøkte han også et Oslo Spektrum fylt med overbegeistra tenåringer i full jubel og sang.

Popfenomenet, som enda ikke har fylt 15 år, tok vårt langstrakte land med storm i 2013 med gigahiten «New Way Home». Låta stod i vedvarende rotasjon hos alle streamingtjenester og relevante radiostasjoner, hvilket resulterte i platina, og igjen banet vei for hans debutalbum ved samme navn. Etter det har det vært fullt oppstyr uansett hvor han har beveget seg i Norge: VG-lista Topp 20, gjesteopptreden på «Senkveld med Thomas og Harald», Telenor Arena, og Hamar kulturhus i desember 2014.

Trekker VIP-vinnere

Som en del av Vi vil ha mer-kampanjen er alle som stemte frem Isac Elliot med i trekningen av VIP-billetter til konserten.

─ Vi kommer til å kontakte to heldige vinnere i løpet de nærmeste dagene, som kan ta med seg vennegjengen og få en opplevelse litt utenom det vanlige, sier Ryen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke