19. aug
VÆRE MED?: Nå er påmeldingen åpen for neste sesong hos Hamar barne- og ungdomsteater. Her fra «En midtsommernattsdrøm» av William Shakespeare med Tuva O. Stavø, Linnea-Cecilie Dale, Synne C. Solstad, Olivia Ree Myggland, Tiril Vermund, Kamilla Rønningsta
 
Vil du spille teater?
Nå har du sjansen, når Hamar barne- og ungdomsteater (HBUT) åpner for påmelding.

Publisert: 07.jul.2011 09:36
Oppdatert: -

- Forrige sesong deltok rundt 120 barn og unge i de forskjellige gruppene vi hadde på Hamar Teater. Nå er sesongen evaluert, planene lagt for høsten og nettsida åpen for påmelding, forteller Inga-Live og Anders Kippersund.
HBUT er åpne for barn og unge fra Hamar, Stange, Løten og Ringsaker.
- Alle gruppene øver på mandag, så vi regner med at huset vil oppleves som en sydende maurtue denne høsten også.
Sesongen som gikk var preget av Shakespeare for barna og moderne scenestykker for ungdommen. Hva HBUT-deltakerne får sette tennene i neste sesong avgjøres når lederne ser hva slags grupper de får.
I tillegg til å jobbe med scenetekster jobber gruppene med improvisasjon, stemmetrening, lyttetrening, forskjellig teaterleker og fysiske øvelser.
Nytt fra høsten er at HBUT samarbeider med Hamar kulturskole om noen av gruppene. Noe som er veldig naturlig - ikke minst fordi kulturskolen kommer til å ha lokaler i Hamar Teater-bygget mens det nye kulturhuset sakte, men sikkert reiser seg i andre enden av gågata.
- Samarbeidet kommer imidlertid ikke til å ha noe å si for måten vi jobber på, den blir det vi som former, sammen med forhåpentligvis mange gøyale, teaterinteresserte barn og ungdommer, sier Kippersund.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke