24. aug
Til Vallset: Åge Sten Nilsen med bandet Ammunition kommer til Festplassen sammen med Rydell & Quick.
 
Vil fylle opp Festplassen
I august er det nok en gang duket for god stemning på Vallset når Åge Sten Nilsen med bandet Ammunition kommer på besøk til Festplassen.

Publisert: 08.jul.2015 09:46
Oppdatert: 08.jul.2015 09:49

I tillegg til Ammunition kommer de svenske rockerne i Rydell & Quick, og arrangør Egil Sønsterud forteller at han har stor tro på at samtlige som tar turen, kommer til å få valuta for pengene.

– Jeg har fått beskjed om at de kommer med en helt ny rigg til fem millioner kroner. Dette kommer til å bli en kveld med store mengder lyd, lys og ikke minst pyroteknikk, smiler Sønsterud.

– Dette kommer til å bli et fyrverkeri av et show fra tidlig kveld til de sene nattetimer. Godlåtene vil komme som perler på en snor, fastslår han og legger til:

– Nå håper vi bare på fint vær.

Rockekveld

Frontfigur i Ammunition, Åge Sten Nilsen, er kjent som vokalist i bandet Wig Wam, og bandet har nylig gitt ut albumet «Shanghaied». Sønsterud forteller at publikum kan forvente å høre musikalske perler fra både Wig Wam og Queen, i tillegg til bandets egne låter i løpet av kvelden.

Svenske Rydell og Quick er kjent for bandets tradisjonelle og meget populære påskekonserter i Trysilfjellet. Sammen skal de to bandene sørge for å lage liv på den velkjente Festplassen.

Allsang med trubadur

Konserten finner sted 15. august, og Sønsterud håper nå at mennesker fra fjern og nær kjenner sin besøkelsestid.

– Vi håper selvsagt på at dette blir en festkveld med helt «hard tråkå» av fornøyde mennesker foran scenen.

– Det er i alle fall drømmen, sier han.

I tillegg til de to headlinerne kommer trubadur Geir Holm, kjent fra Glittertind, til kroa i Vallset for å spille publikum varme.

– Det kommer til å bli allsang på kroa, og Holm vil å sørge for at stemningen er god allerede tidlig på kvelden, sier Sønsterud.

Åge Aleksandersen, DDE og ikke minst Europe er blant artistene som tidligere har sørget for god stemning i Vallset.

– Vi i idrettslaget er opptatt av å ivareta den lange tradisjonen om å arrangere konserter på Festplassen, konstaterer Sønsterud.

– Jeg er sikker på at også denne kvelden kommer til å bli minneverdig, fastslår han.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Rockekveld: Rydell & Quick kommer til Vallset med store mengder lyd, lys og pyroteknikk. Her fra Hamar Music Festival 2013.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke