17. aug
 
Vil hedre Utøya-ofre
Rikke Boysen Johansen og Rikke Bryni har organisert en minneforestilling for å hedre Utøya-ofrene Ismail Haji Ahmed og Andreas Dalby Grønnesby.

Publisert: 13.jan.2012 11:45
Oppdatert: -

- Vi vil vise at de ikke blir glemt her på Hamar, forteller Bryni, som sammen med navnesøsteren har organisert en minneforestilling til ære for de to hamarsingene.
- Isma har inspirterte mange i dansemiljøet, og han var også min danselærer og senere dansepartner. Andreas var naboen min, og vi gikk på samme barneskole og ungdomsskole. Det er veldig tungt at to av de jeg kjente best måtte gå bort, forteller Bryni.
Responsen på arrangementet er allerede så stor at det er satt opp to forestillinger på Hamar Teater søndag 22. januar, kl. 16 og kl.19. På plakaten er blant annet lokale dansere, band og Ismas bror, Khalid Haji Ahmed, som vil snakke om 22. juli.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke