26. aug
FOTO: Maven Pictures
 
Vil ikke skremme vannet av de fleste
«Wildling» er en skrekkfilm med en god historie, og passer godt til unge som vil se en middels skummel film.

Publisert: 19.jul.2018 12:19
Oppdatert: 19.jul.2018 12:30

Selv er jeg ingen racer når det kommer til å dra for å se skrekkfilmer. Det blir ofte for skummelt og drøyt uten at historien nødvendigvis er noe god, men «Wildling», regi Fritz Böhm – den fungerte.

Spenningskurva

Wildling er ikke bare laget for å få deg til å skvette, slik som skrekkfilmer har en tendens til å ha som ett av hovedformålene.

I filmen møter vi «Anna», en jente skjult for omverden og holdt til fange av en mann som sier han er faren hennes og som «passer» på henne fordi hun er det siste barnet som ikke er drept av monsteret «the wildling». Handlingen får snart et vendepunkt.

Filmen starter som psykologisk skummel, før spenningskurven roes ned litt og tas opp igjen når et av de mange vendepunktene kommer.

Filmen er absolutt både grotesk og skremmende – men den skremmer nok ikke vannet av de fleste.

Ungdomsfilm

Wildling vil nok appellere mest til ungdommen. Historien er alright og man rekker å lene seg litt tilbake mellom slagene. Det er ikke en sånn skrekkfilm som har som formål at alle skal dø i slutten, og den passer godt til unge som vil se en passe skummel skrekkfilm.

Terningkast: 4

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke