20. aug
 
Vill rockefest med Schau i front
Vokalist Kristopher Schau og resten av karene i The Dogs ble sluppet løs for å lage liv foran drøyt 100 publikummere på Gregers fredag kveld.

Publisert: 26.feb.2016 23:11
Oppdatert: 27.feb.2016 08:13

Bandet The Dog slo seg virkelig løs på scenen under helgens Hamar-besøk. Bandet, som til daglig holder til daglig base i Oslo, er i disse dager på en lang og omfattende turné for å promotere bandets fjerde- og foreløpig siste plate, og innen slutten av april har The Dogs gjennomført spillejobber fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Siden utgivelsen av debutalbumet «Set Yourself On Fire and Follow the Smoke» har The Dogs framstått som et av landets mest aktive band; både i studio og på scenen. Ny-utgivelsen «Swamp Gospel Promises» ble gitt ut på nyåret til nye, strålende tilbakemeldinger.

Vokalist, Kristopher Schau, har i lang gjort seg godt bemerket gjennom helt andre aktiviteter enn musikk. Schau har satt sitt sterke preg på flere ulike programmer innen både radio og fjernsyn, men han har hele tiden jobbet dedikert og aktivt med musikken. The Cumshots, Mongo Ninja, Hurra Torpedo og ikke minst Gartnerlosjen er blant artistens nåværende og tidligere band.

Oslo-bandet Kosmik Boogie Tribe var på plass som support. The Dogs består av Mads Martinsen, Roar Nilsen, Henrik Gustavsen, Kenneth Simonsen, Christian Spro og Kristopher Schau. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KRISTOPHER SCHAU
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke