26. aug
 
Ville hyl med The Main Level
Det var langt fra fullsatt i lokalet, men de som faktisk var på plass sørget for å lage mest mulig lyd da da trioen i boybandet The Main Level fikset fest i Kirsten Flagstad-salen.

Publisert: 20.feb.2016 20:54
Oppdatert: 21.feb.2016 15:43

Arrangørene fra Ungdoms-OL inviterte til gratiskonsert med boybandet The Main Level, og utenfor kulturhuset dannet det seg lange køer allerede før dørene ble åpnet. Mange hadde ventet siden tidlig på lørdagsmorgenen for å stå lengst mulig fram i køen. 

Da trioen i The Main Level entret scenen var det allikevel langt fra fullsatt i Kirsten Flagstad-salen. Rundt 150 elleville jenter og gutter var på plass, og med en kapasitet på drøyt 900 mennesker så det rimelig glissent ut foran scenen. 

Laurent Kelmendi, Sander Helmers-Olsen og Alexander Instøy har på rekordtid sørget for å ta plass blant landets mest populære grupper. Boybandet fra Bergen fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2014 med en musikkvideo der de framførte sin egen versjon av Justin Biebers "Fall", og etter den nylige utgivelsen av debutalbumet "We are who we are" er de langt på veg klare for å erobre resten av verden. Lørdag kveld var de altså på plass i Kirsten Flagstad-salen som en del av det kulturelle programmet under Ungdoms-OL, og den unge trioen ble mottatt av ville hyl da de gikk på scenen.

- De er flinke, men jeg er her først og fremst for opplevelsens skyld. Det er en opplevelse i seg selv å være her, sier Emma Lundsveen (11). Hun var på plass sammen med venninnene Maria Kristiansen Vestli (11), Maiken Veidahl Opphaug (10) og Frida Li Hoelstad-Sund. 

-Jeg har vært på konsert med de tidligere, og de leverer alltid.
-I dag fikk jeg til og med møte dem før konserten. De gikk forbi meg, men jeg turte ikke å hilse på, sier Maiken Veidahl Opphaug.

De fire venninnene synes det et rart at ikke enda flere "Mainers" hadde tatt turen. 

-Jeg tror at det er mange som ikke har fått med seg at det er konsert i kveld, men vi har det gøy uansett, sier konsertdebutant Frida Li Hoelstad-Sund. Jentegjengen er allikevel klare på at de er i stand til å lage skikkelig leven foran scenen.

- Det er mange som har ventet lenge på denne konserten. Her er det kjempestemning uansett, mener de fire venninnene. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FOTO: KRISTIAN EINANG
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke