24. aug
 
Ville tilstander med Marcus og Martinus
Stemningen gikk i taket da de unge pop-yndlingene Marcus og Martinus gjestet Kirsten Flagstad-salen foran 923 elleville fans.

Publisert: 18.des.2015 22:03
Oppdatert: 19.des.2015 07:44

- Jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har aldri sett dem tidligere, og akkurat nå skjer det veldig mye, sier Felicia Løvaas Gundersen (7). Hun og bestevenninnen Karoline Thronæs (8) har gledet seg lenge til akkurat denne kvelden, og jentene sliter med å sette ord på følelsene når øyeblikket omsider har kommet. 

- Jeg har gledet meg i 18 dager. Helt fra jeg fikk billetten i kalenderen min 1. desember, forteller Thronæs.

Marcus og Martinus Gunnarsen fikk sitt store gjennombrudd i 2012 da de vant MGPjr med sangen "To dråper vann". I den senere tiden har de markert seg med singler som "Leah" "Du" og "Smil". Tvillingene ble faktisk født på Elverum sykehus, men flyttet etter kort tid til hjemstedet Trofors i Nordland.

Fredag kveld var de på plass i Hamar, og det er liten tvil om at 13-åringene er særdeles populære. Konsertens billetter ble revet unna på kort tid, og det var euforiske tilstander i Kirsten Flagstad-salen da de to unge sjarmørene gikk på scenen. 

På plass var også unggutten Daniel Owen. Den unge sangeren og danseren fikk sitt gjennombrudd da han ble kronet til vinner av "Norske Talenter" i 2011. Siden den tid har pilen pekt én veg for Owen, og i dag er han i full gang med å produsere sine egne låter.

 
FOTO: KRISTIAN EINANG
FOTO: KRISTIAN EINANG
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke