Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Her er noen av årets beste 17. mai-bobler

Publisert: 12.mai.2017 08:14
Oppdatert: 12.mai.2017 08:28

På den fineste festdagen i året, er det den fineste festvinen som gjelder. Og da må det bli Champagne. Her er tre flotte valg – hvorav de to siste er blant toppene i nyhetsslippet i mai.

Deutz Brut Classic

Champagne 1160901, kr. 379,90

Et av de beste Champagne-kjøpene til prisen. Til under 400 kroner er det ikke så mange som kan måle seg med denne. Små bobler, stor friskhet, sitrus og brødbakst på duft, en herlig mineralsk grunntone. Fyldig, konsentrert og en eleganse av en annen verden. Både til aperitiff og matvennlig, perfekt til småmat på 17. mai. Da er den uslåelig.

Terningkast: 6

Gonet-Medeville Premier Cru Blanc de Noirs Brut

Champagne 6693501, kr. 314,90

En bortimot superhyggelig pris på denne velskapte champagnen. Fine bobler, modne epler, noe blomsterlig og mineralsk aromapreg. Flott moden fylde med godt syrepreg og en eleganse som en ikke nødvendigvis venter å finne av en såpass rimelig champagne. Gjerne til forretter og småmat. Tett opptil sekseren takket være prisen.

Terningkast: 5

Emile Paris Grand Cru Rosé Brut

Champagne 7443201, kr. 328,70

Mange synes det er ekstra stas med rosa Champagne til festen, og da er denne et godt alternativ. Fint skum, noe preg av røde bær på duft, fin friskhet, fruktig, sensuell og innbydende. Mer som aperitiff enn til middag. Mange synes den rosa champagnen ikke helt kan måle seg med den hvite og ikke har helt den samme elegansen. Men fest-Champagne er det ikke desto mindre.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat