Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
6_Bilde?6_Bilde
 
Den gode naboen
Bergerac er nærmeste nabo til Bordeaux på østsida, druene er omtrent de samme og vinstilen i nær slekt.

Publisert: 05.okt.2016 13:01
Oppdatert: 05.okt.2016 13:15

Men prisen er ulik, for rødvinene fra Bergerac er svært prisgunstige i forhold til naboen i vest. I det siste polsleppet dukket det opp ikke mindre enn tre Bergerac-viner – en Bib og to fra Pecharmant, som alle bør kunne etablere seg som gode og anvendelige høstviner.

Tour des Gendres Bergerac

Bergerac

54321, kr. 349 (225 cl)

Tour des gendres: Terning 4

Et artig nytt bekjentskap i basislista i september. Høstlige mørke bær på duft der plommepreget er nærliggende, saftig og middels fyldig, bløt og behagelig. På den enkle siden, men som boksvin er det en veldig grei allrounder til en hyggelig pris.

Domaine des Bertranoux Pecharmant 2012

Pecharmant

53084, kr. 195

Domaine des Bertranoux: terning 6

Pecharmant er en ganske så liten region nordøst i Bergerac, og gjerne kjent for å by på de aller beste Bergerac-vinene. De to som nå er tatt inn, er begge i toppsjiktet herfra. Domaine de Bertranoux er ukas klart beste, og også den som smaksmessig ligger Bordeaux nærmest. Solbær og lær på duft, myk og fyldig, mye underliggende kraft som sikkert vil gjøre den enda større og rikere etter et år eller to. Herlig spennende kjøttvin.

Ch. Corbiac Pecharmant 2012

Pecharmant

54288, kr. 199

Ch Corbiac: Terning 5

Chateau Corbiac er en av Pecharmants beste produsenter, og er representert med en innbydende og delikat vin. Fyldig og bløt, god konsentrasjon, dempet syre. Verdt å få sjansen som viltvin.
 
6_Bilde?6_Bilde
6_Bilde?6_Bilde
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat