Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Dyrt og deilig
Er du klar til å spøtte i noen hundrelapper for ei vinflaske? I så fall er noe av det beste du finner fra Champagne.

Publisert: 31.mar.2017 06:25
Oppdatert: 31.mar.2017 06:51

Er du klar til å spøtte i noen hundrelapper for ei vinflaske? I så fall er noe av det beste du finner fra Champagne. Torsdag startet Champagne-slippet på spesialpolene, med riktig timing, for våren er ei tid med mange gode festdager for å feire med noe ekstra i glasset. Og da er det helst bobler som gjelder. Her er tre flotte Champagner, alt fra svært gode produsenter. De kan alle ha rimeligere utgaver i polhyllene, men her er det flasker med flere gode år bak seg. Og det merkes godt, uten at det går ut over friskheten.

Roederer Blanc de Blancs Brut 2010

Champagne 6568001, kr 645

Terningkast: 5

Fra Roederer kan en vente det helt store – og får det også. En Champagne med stor intensitet og flott fylde, med kombinasjonen av letthet, kraft, friskhet og spenst som preger de helt gode champagnene. En gjennomført nydelig vin. selv om det koster en pen slump.

Launois Special Club Blanc de Blancs Brut 2008

Champagne 6677701, kr 471,40

Terningkast: 5

En fantastisk lekker vin dette også. En utrolig delikat Champagne, frisk, luftig og spenstig, Fin balanse mellom friskheten og et mykt og modent preg .

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs Brut 2008

Champagne 7605701, kr 527,80

Terningkast: 5

Enda en topp-Champagne, fra svært god produsent. Lett og fruktig, myk og rund. Flott syre kombinert med herlig fruktighet. Raffinert og stilig. Kanskje like greit å kjøpe 17. mai-vinen allerede nå?


 
Roederer.
Launois.
Diebolt.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat